22:44:49
Дружбівчани б’ють на сполох через комунальні проблеми міста та бездіяльність місцевої влади

29.04.2024     891     sergeih683    
Автор Фото: Не указан

Мешканці Дружби звернулись з відкритим листом до депутатів всіх рівнів через комунальні проблеми міста, які ігноруються місцевою владою 

Про це Ямпіль.INFO повідомив місцевий активіст Григорій Кузнецов 

“Шановні господарники, а не господарі та слуги Дружбівської громади! 

Краще було, якби ви були слугами (менеджерами) громадян, які вас обирали на місцевих виборах та своєю роботою покращували добробут нашої громади. Забезпечували якісне водопостачання, покращували екологічну ситуацію у нашій місцевості, а не знищували природу, затверджували обґрунтовані тарифи ЖКГ та водопостачання, раціонально використовували бюджетні надходження та вирішували багато інших життєвоважливих питань. На звернення громадян до керівництва громади отримуємо не розслідування поставлених питань, а загальні відписки. Тому вважаємо за потрібне звернутися до депутатів Верховної Ради України, Сумської обласної ради та державних органів.  Депутатів ВР та обласної ради просимо не піаритись на цінах на газ, а надавати допомогу громадянам на своїх округах у вирішенні питань підвищення тарифів на комунальні послуги. 

А тепер перейдемо до питань, які виникають у громадян до місцевих органів влади, а саме: 

  1. Просимо надати відповідь, чому 01.10.2020 року на 20%, а з 01.03.2021 ще на 40% збільшились тарифи на водопостачання, за умови, що тарифи на електроенергію залишились незмінні? 
  1. Як проводила свою підприємницьку діяльність філіал “Вік Ком Сервіс” без належної ліцензії, конкурсу, відсутності посадових осіб та як була ліквідована згадана фірма? 
  1. На основі яких установчих документів здійснюється підприємницька діяльність організації “Буд-Комфорт”, яка починаючи з 01.10.20року здійснює водопостачання без ліцензії та дозволу на спецводокористування у м. Дружба, приймаючи оплату у населення у готівковій формі? 
  1. Чому плата за комунальні послуги та водопостачання приймається не через банківську установу або касовий апарат, а у готівковій формі? 
  1. Наскільки збільшився бюджет громади, за рахунок діяльності організації “Буд-комфорт” з водопостачання? Вважаємо, що цей показник повинен  бути внесений до статей доходів розвитку громади та доведений до відома громадян. Підприємство продає нам нашу ж воду, при цьому маємо комунальне підприємство. 
  1. Чи проводились тендери на виконання робіт по ремонту дахів будинків, ремонту та утеплення школи, ДК, а також по закупівлі кілець для колодязів? Чому ці роботи виконує не комунальне підприємство, а приватні будівельні бригади. 
  1. Чи не є конфліктом інтересів той факт, що керівник комунального підприємства, є  директором фірми “Буд-Сервіс” та директором магазину будівельних матеріалів у м. Дружба? 
  1. Чому при відсутності у Дружбі очисних споруд, необхідних стічних магістралей та полів фільтрації, тариф на водовідведення дорівнює тарифу на постачання питної води? 
  1. Чи дозволяли екологічні служби спил дерев, які стоять на балансі Дружбівської громади? 

Можливо після отримання листа відповідальні служби, організації та депутати всіх рівнів звернуть увагу на ці випадки та допоможуть місцевим мешканцям у вирішенні питань благоустрою та добробуту громади. Так як , спостерігаючи за тим, що відбувається, здається, що для місцевих керівників законів не існує, не існує принципів демократії, а місцеві князьки забувають про свої обов’язки і обіцянки, які давали на місцевих виборах.”, – зазначається у листі. 

Смотрите также
Мне нравится 0 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Понедельник
29.04.2024
Вход

Категории:
«  Июнь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0