22:18:15
Ігор Палагин: «Ми повинні показати високий рівень організації…»

03.05.2024     963     Дружба     Источник
Голова Ямпільської районної державної адміністрації Ігор ПАЛАГИН дав ексклюзивне інтерв’ю журналісту СумиІнфо.
 
- Ігор Миколайович, Ви керівник одного з чотирьох районів, що прийматимуть ралі «БАХА 1000», яка довжина траси по Ямпільському районі і де саме вона проходитиме?
- Так, Ямпільщина разом з Серединобудським, Шостинським та Новгородсіверським районами прийматимуть другий етап Кубку України з ралі 5-7 серпня цього року. Загальна довжина одного кола 211 кілометрів, з них 43 кілометри територією Ямпільського району. Тобто, п’ята частина змагань проходитиме саме нашим районом. Ралі прийматимуть чотири територіальні громади: Шатрищенська, Білицька, Дорошівська сільські ради та Дружбівська міська рада.

- Як район готується до ралі?
- Ми повинні показати високий рівень організації. В Ямпільській райдержадміністрації щоденно проводяться наради з цього приводу. Сьогодні, зокрема, вирішували питання про залучення до організації змагань прикордонників та залізничників.



Вони дбатимуть про безпеку на трасі. Великий обсяг робіт покладено на голів територіальних громад. Вони отримали доручення організувати та обладнати місця для глядачів.

- Де глядачі зможуть прослідкувати за учасниками перегонів?
- По Ямпільському району це: «Антонівська» дамба через річку Івотка, пагорб біля «Папірнянської дамби», де найбільший обзір траси, село Білиця в районі «Ключів», перехрестя з автодорогою Ямпіль-Середина-Буда та насип залізничної лінії в районі міста Дружба. В інших місцях глядачів не повинно бути, адже це досить небезпечно.

- Чи будуть художні колективи району брати участь в культурній частині заходу?
- Художні колективи району будуть широко представлені на заході. Окрім того, готуємо традиційний курінь нашого району. Його унікальністю стане справжній гончар. Також, від Ямпільщини будуть виставлені діжки виготовлені бондарем та картини.

- Що значитиме ралі для Ямпільщини?

- Ямпільщина дуже рідко приймає змагання такого високого рівня, тому мешканці району дуже вдячні губернатору області Юрію Павловичу ЧМИРЮ, адже саме з його ініціативи місцем проведення ралі обрано наш район. Наша ж мета – гідно презентувати район, щоб гості почували себе комфортно, щоб вони якнайбільше дізнались про наш Ямпільський край.
Смотрите также
Мне нравится 6 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Пятница
03.05.2024
Вход

Категории:
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0