21:54:59
Маєте проблему – скажіть про неї!

06.05.2024     866     Дружба     Источник
До Олександра КОНОВАЛОВА щомісяця звертається значна кількість жителів Ямполя. Бо ж саме з ними у нього налаштований skype-зв’язок – така собі інтернет-приймальна громадян. Він намагається допомогти людям району, ознайомлюється з їхніми проблемами. «Кожен, хто звернувся до нас за допомогою, повинен її отримати», – переконаний Олександр Коновалов.

Такий спосіб спілкування дуже зручний. І навіть економний. «Поїздка до обласного центру для керівників району або профільного управління часом займає, разом із дорогою, практично увесь день. Така осучасненість дає можливість не гаяти час дарма», - пояснив Олександр Коновалов. А часу того завжди бракує. Звертаються ямпільці з різними проблемами. Іноді питання вирішується відразу, а буває ж, треба розібратися у складній комбінації «хто за що відповідає».

Система – поговорили та забули – в депутата не працює. Усі звернення від громадян тримаються під контролем і ведуться особисто депутатом та його помічниками до повного їх вирішення.

Звертаються громадяни з різних причин. Проте незалежно від того, наскільки проблема складна, у кожного звернення з’являється шанс на її вирішення. У тому й полягає робота влади – чути своїх громадян і допомагати їм. Тож коли Вам є про що розповісти, чим поділитися, чи, можливо, навіть отримати пораду, Вас чекають кожного останнього четверга місяця у приміщені Ямпільської районної адміністрації. Проте, якщо у вас виникло невідкладне питання і вам терміново потрібна допомога чи консультація, ви можете у будь-який момент звернутися до помічника Олександра Коновалова Ірини Михайлівни ПИРОГОВОЇ. Знайти її можна  у каб. № 12 Ямпільської районної ради. Ще варіант – прийом по skype (konovalov_oo). Це, звичайно, проблемніше, якщо у вас немає доступу до Інтернету, але в такому випадку Олександр Коновалов гарантовано вийде з вами на зв’язок саме у той момент, коли вам потрібно.

Ясна річ, більшість проблем таких, про які просто поговорити недостатньо. Вони мусять вирішуватися. А часто навіть потребують і втручання впливових людей, залучення керівництва. Такі ми вже є – раз-два звернулися. Отримали відмову – і руки опустилися. Проте, чим частіше нагадувати про себе – буде результат. Як от у жительки смт Ямполя Людмили ЧУМАК.

Два роки тому в неї неправомірно перекрили водопостачання. Підстав як таких для того не було. Та й Людмилі Олексіївні їх не пояснили. З’ясування питання – хто правий, а хто винен – затягнулося на два роки. Саме скільки часу жителька Ямполя шукала правди і жила без водопостачання. Можливо, то тривало б і довше, якби не наважилася звернутися до Коновалова Олександра Олександровича.

«Важливо не лише вислухати людину, але й розібратися у ситуації», – зауважив Олександр Коновалов, депутат Обласної ради від Партії Регіонів та Голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної політики Сумської обласної ради. Часто доводиться у таких випадках звертатися не до однієї організації. А чого варте вибудовування ланцюга – хто за що відповідає. Найважче – знайти винних та відповідальних. На це витрачається найбільше часу. Але, погодьтеся, немає проблем, котрі не можна вирішити. Повертаючись до проблеми згадуваної пані Чумак. Її питання вирішилося внаслідок особистої розмови депутата з керівником БСТ «Водолій» Олегом Сахошко. У цьому випадку зіграла важливу роль чуйність керівника підприємства та уміння двох сторін вирішувати питання спільно і самостійно. «Добре, коли керівники підприємств, з котрими доводиться спілкуватися  нашим виборцям, відразу йдуть на контакт, та самостійно розібравшись у проблемі, вирішують її,»- зауважив Олександр Коновалов.

Уже сьогодні, окрім Людмили Чумак, позитивні результати на власні звернення отримали й інші жителі Ямпільського району. З’явилася надія у Тамари Прохоренко. Уже два роки не приймається рішення стосовно справи побиття її сина. Міліція кінцевого висновку не дає, тож довелося звертатися зі справою до начальника УМВС України в Сумській області Петра ДЯЧЕНКА. Так, за клопотанням Олександра Коновалова справа нарешті зрушила з місця. Також, триває розгляд питання стосовно завищених тарифів у смт. Свеса.

Зустрічаються також і проблеми більш складного характеру. Та вони не залишаються поза увагою. За необхідності у їх вирішенні допомагають народний депутат України Андрій Леонідович Деркач та губернатор Юрій Павлович ЧМИРЬ. То ж і сумніву в тому, що Вас не почують, немає.
Смотрите также
Мне нравится 5 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Понедельник
06.05.2024
Вход

Категории:
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0