Сьогодні відбулась відео прес-конференція губернатора Сумської області Юрія Чмиря для редакторів комунальних засобів масової інформації області. Розповівши про підсумки соціально-економічного розвитку області, Юрій Чмирь відповів на декілька питань журналістів.

Питання редактора Ямпільської районної газети «Голос часу» Олександра Соломко стосувалось ремонту автомобільних доріг Ямпіль-Шостка та Ямпіль – Свеса, адже Юрій Чмирь ще місяць тому дав доручення провести ремонт дороги «Ямпіль-Шостка», а щодо дороги «Ямпіль – Свеса» – то таке доручення було взагалі рік тому. Відповідаючи на питання керівник області зазначив, що сам проїжджав по цій дорозі, вона зроблена лише на 50%. Тож, якщо ремонт автодороги «Ямпіль-Шостка» не буде повністю завершений до 1 жовтня, своєї посади позбудеться керівник місцевого автодору. Це стосується і іншого «великого начальника» Вербовика (начальника обласної служби автомобільних доріг) і всіх, хто не виконуватиме доручення.

Друге питання редактора ямпільської газети стосувалось відсутності рентген-апарату в Ямпільській центральній районній лікарні. Губернатор пообіцяв, що рентген-апарат буде закуплений та надійде в ямпільську лікарню вже до кінця цього року, або, як крайній термін, в першому кварталі 2012 року.