16:04:50
Украинцам запретили продавать путевки в Египет

04.05.2024     733     -=ШуРиК=-    

Продавати українцям путівки до Єгипту - заборонили. Туристи втратили доступ до недорогого відпочинку за системою "все враховано", яка поширена в цій північно-африканській країні. В Україні - all inclusive тільки починають впроваджувати. У Криму підраховували, що це буде вигідно. Ось тільки у кримських готелях враховано зовсім не те, що за кордоном.

Кримські готелі, які працюють за принципом "усе враховано", пропонують своїм гостям не безкоштовні їжу, алкоголь і нічні клуби, а екскурсії, дієтичне харчування і найголовніше - лікування в екологічно чистому регіоні.

У цьому кримському готелі ще з минулого року "все враховано". До цього "все" входить - медобслуговування людей із проблемами опорно-рухового апарату, догляд за вагітними і спа-сеанси. Доплачувати за лікувальні процедури гостям не треба.

Ігор Васильєв, начальник центру відновлювально-естетичної медицини готелю:

- Он оплачивает только лишь проживание. Питание и медицинская программа включены в пребывание его здесь. Это программы пульмонологические, кардиологические, травматологические.

Поки за принципом "усе враховано" працюють лише готелі преміум-класу. Проживання в них коштує від ста до кількох тисяч доларів за добу. Проте в міністерстві курортів Криму пропонують і дешевшим готелям впроваджувати таку систему. Тут рекомендують акцентувати на меню із власне кримських продуктів. Чиновники впевнені - це буде вигідно і власникам готелів, і місцевим аграріям.

Олександр Лієв, міністр курортів і туризму Криму:

- Если в пансионате на сто и более мест загрузка в летние месяцы, в два месяца, загрузка составляет 80%, а все остальные месяца - не менее 30%, то система ол-инклюзив с крымскими продуктами однозначно выгодна и приносит достаточно неплохой доход.

Чи стане система "все враховано" візитівкою півострова, поки що невідомо. Нині за нею працює лише 17 готелів і пансіонатів. А всього в Криму - їх понад п'ятсот.

Смотрите также
Мне нравится 0 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Суббота
04.05.2024
Вход

Категории:
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0