16:06:30
В Харькове задержали кавказцев, которых разыскивают в России

27.04.2024     723     -=ШуРиК=-     Источник

У Харкові затримали двох вихідців з Кавказу, яких розшукують у Росії. Там їх звинувачують у вбивстві військового слідчого, розбоях та незаконному зберіганні зброї і вибухівки. Усі подробиці затримання - далі.

Двоє вихідців із Кавказу - чоловік 25 та 32 років знімали квартиру на Салтівці - це найбільший спальний район Харкова. Оперативну інформацію про місцезнаходження утікачів бійці "Беркута" отримали на початку лютого. Ще два тижні стежили за чоловіками, вивчали їхню поведінку й готували операцію.

В'ячеслав Татарченко, командир батальону міліції особливого призначення "Беркут":

- Операция проводилась в течение 25 секунд, сотрудники с бронещитами вошли в дверь "на вынос", в это время с основным преступником мною велись переговоры.

Один з утікачів, аби не здаватися міліції, хотів укоротити собі віку - полоснув себе ножем по шиї. Та на допомогу вчасно прийшли лікарі, і врятували життя. Зараз чоловік у лікарні під конвоєм. А його товариш - в ізоляторі тимчасового перебування.

Михайло Мартинов, начальник Харківського обласного управління міліції:

- Мы сообщили инициаторам розыска, коллегам из Российской Федерации: документы к нам пришли сегодня, и готовы выдать и совершить экстрадицию.

Та перед цим у міліції хочуть ще дізнатися, як звинуваченим у вбивстві вдалося перетнути державний кордон,і хто їм допомагав. А також з'ясувати, чи не скоювали чоловіки злочини й на території України.

Алла Матюшок, Світлана Шекера, новини, телеканал "Інтер", Харків





Смотрите также
Мне нравится 0 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Суббота
27.04.2024
Вход

Категории:
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0