11:24:16
В Киеве прошел матч звезд украинского хоккея

23.04.2024     985     -=ШуРиК=-    

У Києві пройшов матч усіх зірок українського хокею. На лід вийшли гравці, які виступали у національній хокейній лізі, вихованці київського "Сокола" та навіть аматори. Товариський поєдинок присвятили 22-й річниці виводу радянських військ з Афганістану. На що здатні зіркові ветерани, бачив Дмитро Євчин.

Свій романтичний вечір у свято всіх закоханих вони проміняли на хокейний поєдинок. Суто чоловічу гру без жодних сантиментів. У такий спосіб вирішили вшанувати пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів.

Капітаном "білих" став Дмитро Христич. Найрезультативніший українець, котрий виступав у національній хокейній лізі. У 90-х він грав у одній трійці з королем хокею Вейном Гретцкі. Тепер Христич помічник головного тренера збірної України. Він пішов зі спорту ще сім років тому, але звичка боротись на льоду за перемогу залишилась.

Дмитро Христич, чемпіон світу з хокею 1990:

- Я думаю все тут, большинство играло на уровне профессиональном. И сейчас ребята сражаются, борются, то есть относятся по професиональному. Конечно не полностью выкладываются, не бьются. Но все равно всем нравиться мне так кажется.

Лідер "синіх" Олександр Годинюк. У 90-ому його назвали найкращим захисником молодіжного чемпіонату світу. Вихованець "Сокола" перебрався заокеан і провів сім сезонів в американській лізі. По завершенні ігрової кар'єри Годинюк тренував юніорську збірну України.

Олександр Годинюк, чемпіон світу з хокею серед молоді 1989:

- Я считаю что все удалось. Потому что мы видим людей практически больше чем в играх на чемпионате Украины. Это радует. Повстречатся с ребятами которых знаешь очень долго с которыми играл всегда приятно. Всегда приятно одеть коньки и провести такую игру.

Благодійний поєдинок став видовищем для вболівальників. 10-10 у основний час, далі серія хокейних пенальті, булітів. А ще велика рідкість для чоловічої гри, жодного грубого порушення.

Дмитро Євчин, Вадим Ревун, "Новини", телеканал "Інтер"



Смотрите также
Мне нравится 0 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Вторник
23.04.2024
Вход

Категории:
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0