08:17:54
Візит депутата на Ямпільщину

02.05.2024     994     Дружба     Источник
9 травня на День Перемоги в Ямпіль з робочим візитом завітав народний депутат України Андрій Деркач. Звичайно, першим пунктом візиту для депутата, що відомий своїми патріотичними настроями, стала зустріч з ветеранами Великої Вітчизняної війни, що відбулась в кабінеті голови райдержадміністрації. За святковим столом Андрій Леонідович привітав ветеранів і працівників тилу зі світлим святом, побажав здоров’я та поваги близьких, після чого уважно вислухав всі скарги та побажання ветеранів, пообіцяв допомогти у вирішенні соціальних питань. 





По завершенні зустрічі з ветеранами депутат у супроводі керівництва району завітав до центрального парку селища, де на нього вже чекали сотні дітей та батьків біля нового дитячого майданчика, який був виготовлений та подарований селищу ДП «Ямпільський агролісгосп», з ініціативи його директора Миколи Таращенка. Новозбудований майданчик має вигляд повноцінного дитячого містечка, до якого ввійшли гірка, будиночок, пісочниці та гойдалки. Після його освячення настоятелем Спасо-Преображенського храму, Андрій Деркач урочисто перерізав символічну стрічку і запросив на майданчик його господарів - ямпільських дітлахів.







Не оминув увагою депутат і Спасо-Преображенський храм, який, нагадаємо, був знищений за часів громадянської війни та відбудований у 2001 році саме за його ініціативи та фінансової підтримки. Перебуваючи в головному храмі райцентру Андрій Деркач помолився та поставив свічки, поспілкувався з представниками духовенства, після чого уважно оглянув храм та пообіцяв фінансово допомогти у його благоустрої.




Останнім пунктом візиту депутата стала Ямпільська центральна районна лікарня, де відбулась зустріч з лікарями району. Андрій Деркач поділився з ними своїм баченням медичної реформи, зазначивши, що в цій справі головне не зашкодити, не знищити те позитивне, що ще залишилось у вітчизняній медицині. Депутат закликав медпрацівників висловити свої зауваження, адже саме практикуючі лікарі на місцях мають найкраще розуміти ситуацію, що склалась в медицині, а також, запитав про проблеми. Їх виявилось чимало, лікарі розповіли і про відсутність комунальної аптеки в районі і необхідність, в зв’язку з цим, хворим, що потребують нарковмісні ліки їздити за ними в Шостку, і про неукомплектованість лікарями, і про відсутність медичного обладнання, зокрема рентген-апарату. На що Андрій Деркач відповів, що вже направив депутатське звернення до міністра охорони здоров’я про необхідність закупівлі медичного обладнання для Ямпільської ЦРЛ, а щодо комунальної аптеки – дав доручення першому заступнику голови Сумської обласної ради Олегу Бояренцеву негайно розібратись в ситуації. Перед від’їздом депутат вирішив відвідати наймолодших пацієнтів в дитячому відділенні ЦРЛ, стан якого депутата вкрай не влаштував, тож він поставив завдання негайно провести в ньому капітальний ремонт, а дітям побажав найшвидшого видужання та на згадку подарував новий плазмовий телевізор.




О.СОЛОМКО
Фото: С.ОДАРЧЕНКА
Смотрите также
Мне нравится 0 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Четверг
02.05.2024
Вход

Категории:
«  Май 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 29
Гостей: 29
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0