14:06:55 В Черкасах создали 20-ти метровый блин
У Черкасах на масляну зробили млинець довжиною 20 метрів. Кулінарний виріб складався із кількасот маленьких млинців із різноманітною начинкою: м'яса, грибів та сиру. Для приготування гіганта кухарі витратили не один десяток яєць, сім літрів молока, три кілограми борошна і кілька годин кропіткої роботи. Після заміру диво-млинця ним пригостили гостей свята. Автор гіганта шеф-кухар Андрій Крижанівський зізнався - у планах було зробити млинець довжиною півсотні метрів, але організатори масляної не знайшли такої кількості столів.
Андрій Крижанівський, шеф-кухар:
- Мы немножко раньше начали не с самого утра ну и вчера заготовочки сделали чтоб сегодня все быстро выложить. Ну сколько была плоскость на которой мы все это выкладывали ну токсть у нас была определенное количество метров мы столько метров и использовали….Но хотя блинов больше было.
Смотрите также
|
Мне нравится 0 Распечатать |
Всего комментариев: 0 | |