16:22:31
Затримали чоловіка який ледь не вбив свою дружину

20.05.2024     1311     sseerrggeeii     Источник
В Шостці під час сімейної сварки чоловік наніс дружині множинні колото-різані рани грудної клітини, верхніх та ніжних кінцівок. Врятувалась 29-річна жінка тільки завдяки небайдужим сусідам, які захистили її від розлюченого співмешканця.

Нещодавно до відділку міліції зателефонувала жителька Шостки, яка повідомила, що в сусідній квартирі чоловік на ім’я Олександр намагається вбити власну дружину. На місце пригоди одразу виїхали співробітники міліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці затримали чоловіка, який був увесь закривавлений, тримав ножа в руці та весь час сварився на дружину. Коли його доставили в райвідділ він пояснив, що нічого поганого робити не хотів, мовляв просто зірвався на дружину: «Дістала вона мене своїми наріканнями. Несподобалось їй, що я прийшов додому нетверезий. От і не втримався. Вхопив ніж, думав провчити…».

Вже в кабінеті слідчого Олександр розповів, що перший удар ножем він наніс дружині в ногу. Після чого його жінка, намагаючись врятуватись, вибігла в під’їзд будинку та почала стукати до сусідів. Вона просила викликати міліцію та допомогти їй. «Та поки сусіди зреагували, я встиг нанести дружині ще кілька ударів в область грудної клітини та рук», - розповів він.

Так, 29-річна Марина, а саме так звати дружину Олександра опинилась в лікарні.

Пізніше працівники міліції з’ясували, що подружжя в цивільному шлюбі живуть вже давно. За цей час народили сина, якого разом виховували. Проте, за словами сусідів, сварки в родинні - звична справа: «Вони то миряться, то розходяться. А все через небайдужість Олександра до алкоголю»…

Вони також розповіли, що того дня Олександр повернувся додому в поганому настрої, до того ж був не зовсім тверезий. Марині це не сподобалось - зробила чоловікові зауваження. Слово за слово, сварка, а потім закривавлена жінка просила про допомогу.

Сьогодні стан Марини стабільний. Лікарі її вже відпустили додому. Проте, образа на чоловіка ще не пройшла. Тому запевняє вона міліціонерів: її сімейним відносинам з Олександром настав кінець. «Єдине за що прикро, - каже жінка, - що за всією бійкою спостерігав наш син, півторарічний Антон».

Чоловік же, свою провину визнав сповна. Міліціонерам та дружині каже, що жалкує про скоєне і ніколи більше не підніматиме руку на жінку. Марину він благає повернутись до нього та не забирати в нього сина. У своє виправдання каже: «Якби не горілка, ніколи б так не вчинив».

Та, не дивлячись на каяття, в Кримінальному Кодексі України дії чоловіка кваліфікуються як «Погроза вбивством», і, згідно ст. 129 ККУ, Олександру загрожує до двох років обмеження волі.
Смотрите также
Мне нравится 3 Распечатать
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Понедельник
20.05.2024
Вход

Категории:
«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
Друзья портала
Виджет Яндекс
Новые пользователи
Пользователи
Четверг, 25.01.2024
Пользователи
Среда, 17.01.2024
Пользователи
Четверг, 11.01.2024
Статистика
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Онлайн
Сегодня были
Пользователи
Новых за месяц: 0
Новых за неделю: 0
Новых вчера: 0
Новых сегодня: 0